top of page

HudStudio

Foto / Video / Visuell Profil / SoMe-ansvarlig

HudStudio er en klinikk lokalisert i Molde. Samarbeidet startet i mars 2022 og den visuelle profilen stod ferdig i utgangen av samme måned. Fra 1. april tar jeg over publisering på Facebook og Instagram og skal ta i bruk bilder, video og visuell profil, til å skape spennende innhold. Under får du en smakebit på prosjektet. Følg med videre på @hudstudio.no sin Instagram og Facebook.

Hudstudio-5.JPG
Hudstudio.JPG
Logo_hudstudio_png.png
Hudstudio-9.JPG

Visuell profil

Da jeg først møtte gjengen på HudStudio hadde de ingen visuell profil. Logo og nettside var utformet, men det var ikke tatt stilling til hvilke farger HudStudio ville assosieres med, hvilken typografi som passet til logo, hvordan bildene skulle være og hvordan HudStudio ellers ønsket å fremstå ovenfor sine kunder. Jeg satte meg ned og skapte en helt ny og moderne visuell profil, med fargevalg, typografi, språk, plan for foto/video, råd om interiør etc. 

HudStudio sin visuelle profil skal illustrere velvære, trygghet og inspirasjon. Den visuelle profilen legger vekt på naturens elementer som vann, planter, koraller og sand, og målet er å gi mottakeren en følelse av av at skjønnhet kommer innenfra, så godt som utenfra. HudStudio skal formidle en totalopplevelse og kundene skal føle seg ivaretatt, ikke bare i klinikken, men også på sosiale medier. Ved hjelp av en lett gjenkjennelig visuell profil, vil HudStudio skille seg ut i mengden. 

Hudstudio-10.JPG
Logo_hudstudio_png.png
Hudstudio-28.JPG
Hudstudio-7.JPG

Foto /
Video

Da den visuelle profilen stod klar var det tid for å produsere innhold. Bilder og video ble tatt i tråd med den visuelle profilen, og i dag er det Angvik Media som har gleden av å publisere på HudStudio sin Facebook og Instagram. 

Hudstudio-6.JPG

Mer fra prosjektet kommer snart...

Hudstudio-13.JPG
bottom of page