top of page
Header_web.JPG

Hei.

Hvem er jeg?

Etablert 2016

For 7 år siden etablerte jeg Angvik Media med en grunntanke om å tilby bedrifter et lavterskeltilbud for innhold tiltenkt sosiale medier og nettside. I dag jobber jeg med store og små kunder, med ulike utgangspunkt og ønsker. Angvik Media tilbyr alt innen innholdsproduksjon og har lang erfaring med utvikling av markedsstrategi og markedsrådgivning. Angvik Media er tilgjengelig for oppdrag i hele Norge, men har hovedbase i Møre og Romsdal/Oslo. 

Verdier

Min visjon er å gi mine kunder en tydeligere og mer gjennomarbeidet markedsprofil. Gjennom dokumentariske bilder, grafiske elementer, video, gode tekster, morsomme illustrasjoner, samt en sterk markedsstrategi vil Angvik Media bidra til at din bedrift blir synlig på sosiale medier og når ut til ønsket målgruppe. 

Hvorfor?

Hele livet har jeg vært lidenskapelig opptatt av å formidle et budskap gjennom tekst, video og foto. I 2015 flyttet jeg til Oslo for å studere. Underveis i min journalistikkutdannelse, og utallige timer med gratisjobbing for magasiner i Oslo, ble jeg kontaktet av Bydel Aker Brygge som tilbød meg å bli deres faste fotograf og skribent. Det ble et vendepunkt og en døråpner for meg og min karriere. Kort tid etter min oppstart hos Aker Brygge, oppdaget jeg at leietakerne i bydelen også etterspurte innhold til deres egne kanaler, og da kom "aha"-øyeblikket, jeg skulle bli en innholdprodusent. Med høye mål for fremtiden og et motivert sinn etablerte jeg derfor Angvik Media.

Hva gjør jeg?

Foto

Jeg ble interessert i foto for snart 15 år siden og det hele begynte som en lidenskapelig hobby. I 2016 begynte jeg å jobbe profesjonelt. I dag er min lidenskap å fange de gode dokumentariske, ekte og unike bildene, som gir mine kunder en tydelig markedsprofil på alle deres kanaler. 

Video

Vis deg frem med kreative videoer på Instagram reels eller YouTube. I mine filmer fokuserer jeg på å fange stemning, følelser og dybde, med et tydelig budskap. Jeg disponerer også drone.

Grafisk Design

Ofte trenger man grafiske elementer for å gjøre innholdspakken komplett. Angvik Media lager alt av enklere grafisk materiell, utarbeider visuell profil og logo. 

Illustrasjon

Angvik Media samarbeider med illustratør Axel Alessandri. Han lager avanserte logoer, kunst, karikatur og illustrasjoner. Sammen utgjør vi et godt kreativt team, som i samarbeid med deg, skal gi nyskapende materiell som engasjerer målgruppen. 

Strategi og rådgivning

Med et hode fullt av ideer og lang erfaring, kan jeg bidra med rådgivning og utvikling av markedsstrategi. Hva er din bedrifts mål for fremtiden? Hvordan skal din bedrifts visuelle profil se ut? Sammen finner vi de beste løsningene. 

Journalistikk

Jeg har en bachelor i journalistikk og har jobbet som tekstforfatter siden Angvik Medias oppstart i 2016. Jeg spesialiserer meg på tekst for innsalg på sosiale medier og nettside. Jeg skriver også portrettintervju og lengre reportasjer. 

Hvem har jeg jobbet med?

Aker Brygge logo
Elite Helse logo
NPRO LOGO
mestergull101+(2).png
7208330.png
1200px-Bonnier_group_logo.png
Logo_Admento.png
ELLE_Magazine_Logo.png
Skjermbilde 2022-01-28 kl. 16.47.png
logo_tekst_1.png
Untitled-6.png
4slogo_bla_tekst.png
Skjermbilde 2022-01-28 kl. 16.17.png
Skjermbilde 2022-01-28 kl. 16.54.png
McDonald's Norge
Angvik Prosjektering
Angvik Grytnes
Mat- og Drikkegruppen
HudStudio
Coyo
Cargo
Jamie's Italian
Tipo
Jacob Aall
Skansen
Jarmann
Kullt
Albert Bistro
Med flere...
bottom of page